Spruce Court condominium design and architecture, Boulder

Construction is coming along on a interior renovation of a 1970’s condo in west Boulder.  The existing building was a warren of small spaces with little light or order.  By reconfiguring the stair to run along the space of an existing skylight shaft, the new design bring light into the center of the project and defines the spaces as a referent to that stair.  The rhythm of new openings and light patterns along this stair modulates the rooms throughout the day almost like a giant internal sundial.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s